eshopmed link
   
     
Προϊόντα > Φυσικοθεραπεία και Αποκατάσταση > Shockwaves

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


  • Θεραπεία
  • Τεχνολογία
  • Piezowave
  • Wellwave
  • Piezoson 100
  • Piezoson 300
  • Μίσθωση
  • Κέντρα Θεραπείας

Χρόνιος Πόνος ...Άμεση Ανακούφιση

Εκατόμμυρια άνθρωποι παγκοσμίως πασχούν από χρόνιους πόνους. Σε πολλές περιπτώσεις οι πόνοι αυτοί προκαλούνται από μυοσκελετικά προβλήματα όπως επικονδυλίτιδα, άκανθα πτέρνας ή ασβεσοποιήσεις στις αρθρώσεις. Είναι συνηθισμένο ο χρόνιος πόνος να διαρκεί μεγάλες χρονικές περιόδους και να εμφανίζεται τόσο κατά την ακινησία όσο και κατά την κίνηση. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό είναι η μη αποτελεσματική θεραπεία του με τις συμβατικές μεθόδους και η απροθυμία του πάσχοντα να υποβληθεί σε εγχείρηση. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 εμφανίστηκε μια νέα μέθοδος θεραπείας μυοσκελετικών προβλημάτων, η θεραπεία με Κρουστικά Κύματα (Shockwaves). Τα Κρουστικά Κύματα είναι γνωστά στο πεδίο της ιατρικής αφού εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια με εξαιρετική επιτυχία σε παθήσεις λιθίασης των νεφρών και άλλων οργάνων, η γνωστή σε όλους λιθοτριψία.

Εξωσωματική Θεραπεία Κρουστικών Κυμάτων
Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT)

Η εξωσωματική θεραπεία κρουστικών κυμάτων χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου στις μεταβατικές περιοχές μεταξύ τενόντων και οστών και στους μυϊκούς συνδέσμους. Αποτελεί μια μη επεμβατική τεχνική χωρίς απαίτηση αναισθησίας ή νάρκωση, σύντομη στη διάρκειά της (10-15 λεπτά κάθε συνεδρία) και χωρίς την απαίτηση να μείνει ο ασθενής κλινήρης. Επίσης δεν προκαλείται καμία παρενέργεια στον ασθενή όπως ερεθισμός επιδερμίδας ή αιματώματα.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

Το πιο σημαντικό στοιχείο για τη θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι η Υψηλή Αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία των ενδεικνυόμενων παθήσεων. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν ο μεγάλος αριθμός δημοσιευμένων εργασιών και ιατρικών μελετών που συνεχώς αυξάνεται αλλά κυρίως ο ενθουσιασμός των θεραπευτών με τα κλινικά αποτελέσματα που συναντούν στην καθημερινή πρακτική.

Στη λίστα των ενδεικνυόμενων παθήσεων περιλαμβάνονται:
- Αγκώνας τένις ή γκολφ (επικονδυλίτιδα βραχιόνια, κερκιδική ή ωλένια)
- Πελματιαία απονευρωσίτιδα
- Άκανθα πτέρνας
- Τενοντώδεις ασβεστοποιήσεις
- Υπακρωμιακή προστιβή (μαλακοί ιστοί μυοτενόντιου πετάλου του ώμου)
- Γόνατο άλτη (τενοντίτιδα επιγονατιδικού συνδέσμου)
- Ψευδάρθρωση
- Αχιλλοδυνία
- Σύνδρομο πόνου μεγάλου τροχαντήρα

Καινοτομία

Θεραπεία Σημείων Πυροδότησης Πόνου
Trigger Point Shockwave Therapy (TPST)

Μια μεγάλη καινοτομία στη θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι η εφαρμογή της στη θεραπεία των Σημείων Πυροδότησης Πόνου. Αυτή η εξέλιξη επέκτεινε το εύρος των δυνατών παθήσεων που μπορούν να θεραπευτούν, περιλαμβάνοντας όλα τα περισταστικά Συνδρόμου Μυοπεριτονικού Πόνου (Myofascial Pain Syndrome).
Πλέον ο θεραπευτής μπορεί να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες δυνατότητες της θεραπείας κρουστικών κυμάτων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζονται Σημεία Πυροδότησης Πόνου.

Τα Σημεία Πυροδότησης Πόνου είναι τοπικές σκληρύνσεις, υπερευαίσθητα σημεία στους σκελετικούς μύες. Μπορούν να προκαλέσουν μια ποικιλία διαφορετικών πόνων, ακόμα και σε περιοχές μακριά από τη θέσης τους, καθώς και προβλήματα κινητικότητας και μυϊκής ισχύος.

Ο εντοπισμός τους είναι πανεύκολος λόγω της υψηλής εστίασης των κρουστικών κυμάτων, ακόμα και σε μεγάλο βάθος με τη δυνατότητα επιλογής του βάθους εστίασης της συσκευής κρουστικών κυμάτων της Richard Wolf μέσω των ειδικών κεφαλών-επιθεμάτων. Επίσης, αποφεύγεται με αυτό τον τρόπο και ο πόνος της ψηλάφησης που χρησιμοποιείται στην κλασσική εύρεση των σημείων πυροδότησης πόνου.

Περιγραφή Θεραπείας

Η μονάδα θεραπείας κρουστικών κυμάτων παράγει κρουστικά κύματα υψηλής ενέργειας (εξωσωματικά) βάσει του πιεζοηλεκτρικού φαινομένου. Ο θεραπευτής επιλέγει το βάθος θεραπείας με τα ειδικά επιθέματα-κεφαλές. τα κρουστικά κύματα εισέρχονται στο σώμα διαδιδόμενα μέσω των ειδικών επιθεμάτων. Ο ασθενής αισθάνεται τους βραχείας διάρκειας παλμούς και καθοδηγεί το θεραπευτή στην περιοχή που προκαλεί τη μεγαλύτερη διέγερση. Λόγω της υψηλής εστίασης αυτή είναι μια πολύ ακριβής διαδικασία που επιτρέπει την εφαρμογή της θεραπείας ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ, ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Η διάρκεια της θεραπείας είναι σύντομη, χωρίς παρενέργειες και ο ασθενής είναι άμεσα σε θέση να εργαστεί ή να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας χωρίς πόνο κάθε στιγμή της ζωής του.
Μια ακόμη σημαντική παράμετρος είναι ότι ο ασθενής όταν το σημείο εστίασης βρεθεί στο πάσχον σημείο ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ που τον ταλαιπωρεί. Αυτό το φαινόμενο ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ έχει μεγάλη σημασία στον ασθενή και στην επιτυχία της θεραπείας.

Το Μυστικό της Επιτυχίας: Πιεζοηλεκτρικό Φαινόμενο και Εστίαση

Τα μοναδικά πλεονεκτήματατων συστημάτων θεραπείας της Richard Wolf που την έχουν καταστήσει ηγέτη στο τομέα των Κρουστικών Κυμάτων στην Ιατρική, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως είναι δύο: Πιεζοηλεκτρικό Φαινόμενο και Εστίαση.

Πλεονεκτήματα λόγω Πιεζοηλεκτρικού Φαινομένου:

- Ασφαλής, ακριβής, επαναλήψιμη και αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής κρουστικών κυμάτων
- Ελάχιστο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με κάθε άλλη μέθοδο παραγωγής κρουστικών κυμάτων
- Μέγιστη διάρκεια ζωής κεφαλής σε σύγκριση με κάθε άλλη μέθοδο παραγωγής κρουστικών κυμάτων
- Επίτευξη υψηλής εστίασης κυμάτων με διαστάσεις σημείου εστίασης τάξεως μερικών χιλιοστών
- Μεγάλο εύρος επιλογής εντάσης θεραπείας για κάθε εφαρμογή χαμηλής, μεσαίας και υψηλής ισχύος
- Κατασκευή συστημάτων θεραπείας μικρού μεγέθους, εύκολα μεταφερόμενα, οικονομικά και χωρίς κανένα συμβιβασμό σε λειτουργία και απόδοση
- Σύστημα επιλογής βάθους θεραπείας με χρήση ειδικών επιθεμάτων, με ακρίβεια χιλιοστών και φιλικότητα χρήσης
- Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά τη λειτουργία
- Έλεγχος φθοράς κεφαλής μέσω μέτρησης της ισχύος των παραγόμενων κυμάτων, για αντικατάστασή της όταν πραγματικά η ισχύς της δεν είναι επαρκής για θεραπεία και όχι σε προκαθορισμένο αριθμό κρούσεων

Πλεονεκτήματα λόγω Εστίασης:

- Θεραπεία και απόδοση της ενέργειας των κυμάτων ακριβώς στο σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα
- Το σημείο εστίασης ταυτίζεται με το σημείο θεραπείας και το βάθος θεραπείας ταυτίζεται με το βάθος διείσδυσης
- Καμία απολύτως επίδραση των κυμάτων στις περιοχές περιμετρικά του σημείου εστίασης και στα στρώματα των ιστών από τα οποία διέρχονται τα κύματα μέχρι να εστιαστούν. ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Κατά τη διάδοσή τους, τα κύματα όσο εισέρχονται βαθύτερα και συγκλίνουν, μέχρι τη μέγιστη σύγκλιση στο σημείο εστίασης, η πυκνότητα ενέργειάς τους αυξάνεται από μια ελάχιστη τιμή στην επιδερμίδα στη μέγιστη τιμή στο σημείο εστίασης. Έτσι λόγω της επίτευξης υψήλης ενέργειας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΑ στο σημείο εστίασης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ όπως εμφάνιση αιματωμάτων και πρόκληση πόνου που παρατηρούνται με άλλες μεθόδους, εμποδίζουν την εκτέλεση της θεραπείας και αποτελούν αποθαρρυντικό παράγοντα για τον ασθενή. Φυσικά δεν απαιτείται και κανενός είδους αναισθησία ή νάρκωση
- Δυνατότητα ακριβούς εντοπισμού του πάσχοντος σημείου που καθιστά τη συσκευή ένα εξαιρετικό διαγνωστικό εργαλείο
- Αναπαραγωγή της αίσθησης από τον ασθενή του πόνου που τον ταλαιπωρεί

Αρχή Λειτουργίας

Τα συστήματα της Richard Wolf για την παραγωγή των κρουστικών κυμάτων αξιοποιούν το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο. Αυτή η μέθοδος παραγωγής κρουστικών κυμάτων είναι πατενταρισμένη από τη Richard Wolf, η οποία και την έχει αναπτύξει.

Το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο είναι τόσο σημαντικό για τον άνθρωπο όπου χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει η εξέλιξη της ηλεκτρονικής επιστήμης που είναι ο βασικός μοχλός της σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης. Στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο στηρίζεται η κατασκευή φίλτρων που υπάρχουν σε όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα.

Το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο παρατηρείται σε κάποια υλικά, που έχουν κρυσταλλική δομή δηλαδή τα μόρια τους δημιουργούν μια επαναλαμβανόμενη δομή στο χώρο και συγκρατούνται στις συγκεκριμένες θέσης λόγω των ηλεκτροστατικών δυνάμεων που αναπτύσσονται μεταξύ τους. Όταν εφαρμοστεί μια διαφορά δυναμικού, διαταράσσεται η ισορροπία των ηλεκτροστατικών δυνάμεων και η δομή αλλάζει σχήμα ώστε να προσαρμοστεί στην αλλαγή. Αυτό είναι ορατό μακροσκοπικά με την αλλαγή του σχήματος του υλικού. Όταν η τάση είναι πολύ υψηλή και η διάρκειά της πολύ σύντομη τότε η αλλαγή σχήματος είναι τόσο βίαιη που παράγει ένα κρουστικό κύμα.

 Αλήθειες που Πρέπει να Γνωρίζετε

Στην αγορά υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες των οποίων τα χαρακτηριστικά και οι διαφορές δεν είναι πολλές φορές ξεκάθαρες. Παρακάτω μερικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να τις κατανοήσετε:

- Υπάρχουν τρεις ΜΟΝΟ τρόποι παραγωγής θεραπευτικών κρουστικών κυμάτων: Πιεζοηλεκτρικός, Ηλεκτρομαγνητικός και Ηλεκτροϋδραυλικός
- Τα κρουστικά κύματα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως διάρκεια παλμού, μέγιστη πίεση, μορφή, ταχύτητα, τρόπο διάδοσης κ.α.
- Όλες οι συσκευές κρουστικών κυμάτων είναι εστίασης
- Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί πραγματική εστίαση είναι η χρήση κεφαλής παραβολικού σχήματος (δορυφορικό πιάτο)
- Τον παραπάνω τρόπο χρησιμοποιούν όλες οι συσκευές κρουστικών κυμάτων
- Οι συσκευές τεχνολογίας Radial δεν παράγουν κρουστικά κύματα. Παράγουν κύματα πίεσης με διαφορετικά χαρακτηριστικά των κρουστικών
- Οι συσκευές τεχνολογίας Radial είναι εν γένει απεστίασης
- Σε ορισμένες συσκευές ορίζεται με διαφορετικό τρόπο το βάθος θεραπείας και το βάθος διείσδυσης. Στις συσκευές κρουστικών κυμάτων πάντα λόγω εστίασης, το βάθος θεραπείας ταυτίζεται με το βάθος διείσδυσης και το σημείο εστίασης ταυτίζεται με το σημείο θεραπείας


Το Πρώτο σε Πωλήσεις στην Ελλάδα και Παγκοσμίως

- Μονάδα κλινικών εφαρμογών Εξωσωματικής Θεραπείας Κρουστικών Κυμάτων (ESWT) και Θεραπεία Σημείων Πυροδότησης Πόνου (TPST)

- Επιλογή βάθους θεραπείας από 5 έως 40mm (ανά 5mm)

- Διαστάσεις σημείου εστίασης 1.2x1.2x5.0mm

- Ρυθμιζόμενη ένταση κρουστικών κυμάτων μεταξύ 20 επιπέδων, +9 επιπέδων χαμηλής έντασης

- Ρυθμιζόμενη συχνότητα παραγωγής κρουστικών κυμάτων από 0 έως 8Hz

- Πυκνότητα ενέργειας: 0.03 - 0.4mJ/mm2

- Πίεση κρουστικών κυμάτων: 11 - 82MPa

- Έλεγχος επαρκούς ισχύος κεφαλής για θεραπεία

- Συνήθης διάρκεια ζωής κεφαλής 7-8.000.000 κρούσεις που μεταφράζεται σε περίπου 5.000 θεραπείες

- Συνοδεύεται από: Κεφαλή θεραπείας F10G4, Τροχήλατο τρόλεϊ εργοστασίου με θέσεις για όλα τα αξεσουάρ, 8 ειδικά επιθέματα για επιλογή βάθους θεραπείας, Ποδοδιακόπτης 3ων θέσεων για επιλογή έντασης και εκπομπή κυμάτων, Δοχείο ελέγχου κεφαλής, Καλώδιο εξωτερικής γείωσης, Φιάλη gel 1λίτρο, Διαφημιστικό υλικό

- Εγγύηση καλής λειτουργίας: συσκευής 2 χρόνια, κεφαλής 2 χρόνια και 5.000.000 κρούσεις (ικανοποίηση και των δύο συνθηκών)


*To iPad δεν συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα.
- Κατ'επιλογή:
Βαλίτσα μεταφοράς συσκευής και εξαρτημάτων
Κεφαλή FP4 επιφανειακών εφαρμογών (όχι εστίασης)

Νέο Μοντέλο, Ισχυρό, Οικονομικό, Ευέλικτο

- Μονάδα κλινικών εφαρμογών Εξωσωματικής Θεραπείας Κρουστικών Κυμάτων (ESWT) και Θεραπεία Σημείων Πυροδότησης Πόνου (TPST)

- Επιλογή βάθους θεραπείας από 0 έως 30mm ( ανά 5mm)

- Διαστάσεις σημείου εστίασης 1.2x1.2x5.6mm

- Ρυθμιζόμενη ένταση κρουστικών κυμάτων μεταξύ 20 επιπέδων, +9 επιπέδων χαμηλής έντασης

- Ρυθμιζόμενη συχνότητα παραγωγής κρουστικών κυμάτων από 0 έως 8Hz

- Πυκνότητα ενέργειας: 0.048 - 0.403mJ/mm2

- Πίεση κρουστικών κυμάτων: 7 - 49MPa

- Συνήθης διάρκεια ζωής κεφαλής 5-6.000.000 κρούσεις που μεταφράζεται σε περίπου 4.000 θεραπείες

- Συνοδεύεται από: Κεφαλή θεραπείας F7G3, Τροχήλατο τρόλεϊ εργοστασίου με θέσεις για όλα τα αξεσουάρ, 7 ειδικά επιθέματα για επιλογή βάθους θεραπείας, Ποδοδιακόπτης για έναρξη εκπομπής κυμάτων, Φιάλη gel 1λίτρο, Διαφημιστικό υλικό

- Εγγύηση καλής λειτουργίας: συσκευής 2 χρόνια, κεφαλής 2 χρόνια και 3.000.000 κρούσεις (ικανοποίηση και των δύο συνθηκών)

- Κατ'επιλογή:
Βαλίτσα μεταφοράς συσκευής και εξαρτημάτων
Κεφαλή FP4 επιφανειακών εφαμογών (όχι εστίασης)

Περισσότερη Δύναμη, Περισσότερο Βάθος

- Μονάδα κλινικών εφαρμογών Εξωσωματικής Θεραπείας Κρουστικών Κυμάτων (ESWT) και Θεραπεία Σημείων Πυροδότησης Πόνου (TPST)

- Επιλογή βάθους θεραπείας από 0 έως 55mm (με κεφαλή FB12G5)

- Κεφαλές θεραπείας διπλής στρώσης πιεζοηλεκτρικών στοιχείων

- Διαστάσεις σημείου εστίασης 1.1x1.1x6.0mm

- Ρυθμιζόμενη ένταση κρουστικών κυμάτων μεταξύ 20 επιπέδων, +5 επιπέδων χαμηλής έντασης

- Ρυθμιζόμενη συχνότητα παραγωγής κρουστικών κυμάτων από 0 έως 4Hz για εφαρμογές ESWT και 0 έως 8Hz για εφαρμογές TPST

- Πυκνότητα ενέργειας: ανάλογα με την κεφαλή

- Πίεση κρουστικών κυμάτων: ανάλογα με την κεφαλή

- Συνήθης διάρκεια ζωής κεφαλής 7-8.000.000 κρούσεις που μεταφράζεται σε περίπου 5.000 θεραπείες

- Επιλογή αγοράς κεφαλής θεραπείας:
FB10G4: 0-40mm, 0.03-1.05mJ/mm2, 11-126MPa
FB7G2: 0-20mm, 0.03-0.49mJ/mm2, 12-58MPa
FB12G5: 0-55mm, 0.03-1.1mJ/mm2, 11-122MPa

- Συνοδεύεται από: Ειδικά επιθέματα για επιλογή βάθους θεραπείας, Ποδοδιακόπτης 3ων θέσεων για επιλογή έντασης και εκπομπή κυμάτων, Καλώδιο εξωτερικής γείωσης, Φιάλη gel 1λίτρο, Διαφημιστικό υλικό

- Εγγύηση καλής λειτουργίας: συσκευής 2 χρόνια, κεφαλής 2 χρόνια και 5.000.000 κρούσεις (ικανοποίηση και των δύο συνθηκών)

- Κατ'επιλογή:
Βαλίτσα μεταφοράς επιτραπέζιας μονάδας
Βαλίτσα μεταφοράς κεφαλής, επιθεμάτων
Τρόλεϊ εργοστασιακό
Αρθρωτός βραχίονας στήριξης κεφαλής θεραπείας για σταθερή τοποθέτηση

Μονάδα Θεραπείας Κρουστικών Κυμάτων με Ενσωματωμένο Απεικονιστικό Σύστημα

- Τροχήλατη μονάδα κλινικών εφαρμογών Εξωσωματικής Θεραπείας Κρουστικών Κυμάτων (ESWT) και Θεραπεία Σημείων Πυροδότησης Πόνου (TPST)

- Σύστημα που αποτελείται από πηγή παραγωγής κυμάτων, κεφαλή θεραπείας με ενσωματωμένη κεφαλή υπερηχτομογραφίας, βραχίονας ηλεκτροϋδραυλικός με οθόνη λειτουργίας, απεικονιστικό σύστημα υπερηχοτομογραφίας

- Καινοτομία με κατ'όξονα κεφαλής θεραπείας υπερηχοτομογραφία. Η κεφαλή υπερήχων εκτείνεται από το κέντρο της κεφαλής θεραπείας και έρχεται σε επαφή με το σώμα του ασθενούς. Η άμεση επαφή με το σώμα, η ομοαξονική ενσωμάτωση στην κεφαλή θεραπείας και η δυνατότητα αξονικής περιστροφής της ακυρώνουν πολλαπλές ανακλάσεις και εξασφαλίζουν πολύ υψηλή ανάλυση και ποιότητα εικόνας

- Κεφαλή θεραπείας τεχνολογίας διπλού στρώματος πιεζοηλεκτρικών στοιχείων για διπλάσια ισχύ

- Κεφαλή θεραπείας μακράς διάρκειας ζωής

- Ηλεκτροϋδραυλικός βραχίονας άριστης στήριξης κεφαλής για τοποθέτησή της στη θέση θεραπείας απλά, γρήγορα, απρόσκοπτα

- Σύστημα ακριβούς εντοπισμού και απεικόνισης του σημείου εστίασης (θεραπείας) των κρουστικών κυμάτων πάνω στην εικόνα του υπερηχοτομογράφου

- Επιλογή βάθους θεραπείας από 0 έως 60mm με ηλεκτρονικό τρόπο. Ο χρήστης επιλέγει το βάθος θεραπείας (βάθος σημείου εστίασης) και το σύστημα αυτόματα ρυθμίζει τον όγκο του νερού εντός της κεφαλής θεραπείας

- Διαστάσεις σημείου εστίασης 2.5x2.5x17.0mm

- Ρυθμιζόμενη ένταση κρουστικών κυμάτων μεταξύ 20 επιπέδων

- Ρυθμιζόμενη συχνότητα παραγωγής κρουστικών κυμάτων από 0 έως 4Hz

- Πυκνότητα ενέργειας: 0.03 - 1.67mJ/mm2

- Πίεση κρουστικών κυμάτων: 15 - 132MPa


Προγράμματα Μίσθωσης Συσκευών Shockwave

Η εταιρία μας προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης των συσκευών Shockwave μέσω έτοιμων, ευέλικτων προγραμμάτων ενοικίασης.

Για ποιους λόγους να επιλέξετε τη διαδικασία της ενοικίασης;
Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω:

- Θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες συσκευές της Richard Wolf

- Θα έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους ασθενείς σας λύσεις σε χρόνια προβλήματα που χρήζουν πολλές φορές επεμβατικής προσέγγισης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα

- Η ενοικίαση διαρκεί από 3 έως 6 μήνες, 3 μήνες ελάχιστο μετά το πέρας των οποίων λύση του συμβολαίου με απόφαση του εκμισθωτή

- Παραγωγή οικονομικού οφέλους από τη χρήση ενός ακριβού θεραπευτικού συστήματος για την κάλυψη του κόστους μίσθωσης και δημιουργία κέρδους

- Επιλογή εξαγοράς συσκευής μετά το τέλος της μίσθωσης, με υπολογισμό και αφαίρεση των καταβληθέντων μισθωμάτων από την τιμή αγοράς

- Τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μίσθωσης

- Παροχή διαφημιστικού έντυπου υλικού για διανομή στους ασθενείς σας

- Εγκατάσταση και εκπαίδευση χρηστών από καταρτισμένο στέλεχος

- Ασφάλιση εξοπλισμού με ευθύνη της μισθώτριας εταιρίας

Η μίσθωση γίνεται μέσω σύναψης συμβολαίου-συμφωνητικού, στο οποίο προβλέπονται όλοι οι σχετικοί όροι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.